Rólunk

Sok éves építőipari tapasztalatunk során az új trendeket és technikai újításokat szem előtt tartva, folyamatos szakmai képzésekkel bővítjük tudásunkat. Gyakorlati tapasztalataink alapján gondoltuk úgy, hogy néhány alapvető szolgáltatással támogassuk az építőipari vállalkozók munkáját, ezért létrehoztunk a Generox Alphát.

Célunk, hogy segítsük azokat a kisebb cégeket, vagy induló vállalkozásokat, akik nem engedhetnek meg maguknak óriási mértékű beruházást eszközök, pl. építőipari állványok vagy mobil kerítés tekintetében. 

Legyél akár otthon barkácsoló magánszemély, akár építőipari vállalkozó, vagy generálkivitelező, hozzánk bátran fordulhatsz. Mobil kerítések és homlokzati illetve mobil állványok bérbeadásával hozzájárulunk ahhoz, hogy építőipari projekted kedvező áron és sikeresen megvalósuljon.

Állványaink újak, acél talpazattal és járófelülettel rendelkeznek. Így a munka sokkal kényelmesebben és biztonságosabban végezhető rajtuk, hiszen a fa felülettel ellentétben nedvesség hatására sem válnak csúszóssá.

Mobil kerítést is tudunk számodra biztosítani, amely további fontos kiegészítője a legtöbb építési folyamatnak, de alkalmasak rendezvények, fesztiválok biztosítására is egyaránt..

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bátran!