Nyílászárók

Környezettudatos német minőség a te otthonodban is.

A nyílászárók meghatározó részletei otthonodnak. A megfelelő építőanyagok és fűtésrendszer mellett kiemelten fontos, hogy az ablakok és ajtók is hosszú életűek legyenek. Gondolom te sem szeretnél azzal a rémálommal szembesülni, hogy az építkezés után 3 évvel eljött az ablakcsere ideje, mert eldeformálódott a tok vagy az ablakszárny, esetleg nem záródik rendesen a gyengébb minőségű vasalat következtében.

Éppen ezért is kiemelten fontos, hogy a látványos megjelenés mellett minden műszaki követelménynek megfeleljenek a nyílászárók. A GEALAN ablakok és ajtók stabil, többkamrás (minimum 6) profillal készülnek, minden ablakban horganyzott idomacél merevítéssel. Ez azt jelenti számodra, hogy a masszív, stabil ablakok kiváló hőszigetelést is biztosítanak.

Erre azonban ma már szükség is van. 2021. januárjától az új építkezéseknél előírás a fa- és műanyag nyílászárók vonatkozásában a min. 1,15 Uw értékű hőátbocsátási érték. A GEALAN nyílászárók pedig megfelelnek, sőt akár 0,73 Uw értéket (GEALAN-LINEAR termékek) is biztosíthatnak.

Miért válaszd a GEALAN ablakokat és ajtókat új otthonod építésénél?

Új otthonodban te sem szeretnél aggódni a nyílászárók miatt a következő évtizedekben. Ekkor érdemes olyan megoldást választani, amely nem csak megjelenésében illik az otthonhoz, de a profil műszaki kialakítása is minőségi.

Miben nyilvánul meg a GEALAN profilok minősége?

  • a 0,73 - 1,1 Uw közötti hőszigetelési érték azt jelenti, hogy évről-évre spórolhatsz az energiafogyasztáson
  • a statikai száraz üvegezésnek köszönhetően stabilabb ablakok kerülnek beépítésre, amelyek sok igénybevétel után is ugyanúgy zárnak, mint az első alkalmakkor
  • többféle színű bevonattal is rendelhetőek, így biztosan megtalálod az otthonodhoz illő egyedi designt


Mindezen minőségi tényezők mellett minket a gyártó környezetvédelmi elhivatottsága győzött meg. A GEALAN Környezetvédelmi Megállapodás keretében a profilgyártók és ablakgyártók kitűzték célként a régi műanyag ablakok és a gyártáskor keletkező műanyag hulladékok újrafelhasználását. Így a PVC anyagot visszajuttatják a gyártási körforgásba, anélkül, hogy a környezetet szennyeznék vele. Így lett a PVC-ből a leginkább újrahasznosítható ipari nyersanyag.

Miért válaszd a GEALAN nyílászárókat felújításnál?

A kiváló hőszigetelés és az impozáns megjelenés nem csak az új otthonok kiváltsága. Tapasztalataink alapján régebbi építésű otthonokban is meghatározó energia megtakarítás érhető el a megfelelő hőszigeteléssel.

Ilyen esetekben is érdemes lehet 3 rétegű üvegezéssel ablakokat választani, főként akkor, ha a felújítás homlokzati hőszigeteléssel is párosul. Így biztos lehetsz abban, hogy sokkal jobb hőtechnikai értéket érhetsz majd el, amely fűtési költségek jelentős csökkenésében is megmutatkozik majd.


Most megéri német minőséggel felújítani

A 2021. január 1-től indított állami felújítási támogatás elérhetőbbé teszi a felsőkategóriás alapanyagokat is.

Nézzük pontosan mire tudod felhasználni!
A felhasználás előzetes feltétele legalább egy, 25 év alatti gyermek a családban, valamint az ,hogy már több, mint 1 éve az adott ingatlanban éltek.
A támogatással a felújítási költségek 50%-át, vagy maximum 3 millió forintot visszakaphatod. Ezért is hívják sokan 3+3-as támogatásnak, mivel akkor jössz ki a legjobban, ha a 6 milliós felújítás költségének felét visszaigényled.
Ebből az összegből már megoldható a teljes nyílászáró csere alapanyagokkal. Így féláron juthatsz hozzá a több évtizedig tartó minőséghez. Ez olyan, mintha 3 millió forintból vehetnél egy 6 millió forintos német autót.

Méghozzá a környezetbarát, elektromos modellt.

Azt még azonban érdemes megemlíteni, hogy a támogatás díja fele-fele arányban tartalmazhatja a munkadíjat és az anyagköltséget.

Ennek értelmében 2 igazán kedvező megoldás van:

  • a munkadíjról és az anyagköltségről külön-külön kapsz számlát (pl. ha 1 millió forint mindkettő, úgy 1 milliót visszakaphatsz)
  • a munkadíjról és az anyagköltségről együttes számlát kapsz kivitelezőtől (pl.: 6 millió forintos számla a munkáról, amelynek felét visszaigényelheted


Míg az előbbinél valljuk be több buktató is lehet, az utóbbihoz arra van szükséged, hogy egy megbízható kivitelezőt találj, akire rábízhatod az anyagok beszerzését is, vagy akár a komplett felújítási folyamatot a homlokzati hőszigeteléstől a nyílászárók cseréjén át, akár a tetőhéjazat cseréig. Vállalkozásunkra ebben is számíthatsz, kiterjedt kapcsolati tőkénk révén az építőipari folyamatok bármely területére hatékony megoldást tudunk kínálni. Mi azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb megoldás szülessen.

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon!

Ablakprofilok

Gealan S8000IQ

Gealan S8000IQ

74 mm beépítési mélység

6 légkamrás tok

2 vagy 3 rétegű üvegezés

Fadekor vagy RAL színekben is kapható

WK1 és WK2 betörésvédelem

Hibásműködés-gátlós vasalat

Hangszigetelés 34 dB-től 47 dB-ig

Gealan S9000

Gealan S9000

82mm beépítési mélység

6 légkamrás tok

3 rétegű üvegezés - 32, 44, 48 mm

Hangszigetelés

Középtömítés a mégjobb hőszigetelés érdekében

Passzívházalkalmas

Uf akár 0,89 W/m2K

Gealan Linear

Gealan Linear

74mm beépítési mélység

6 légkamrás tok

3 rétegű üvegezés

Keskeny látható keretszélesség - Minimal design

Kívül és belül 90 fokos szögletes optika

Továbbfejlesztett középtömítés

Fadekor vagy RAL színekben is kapható

Teljeskörű szolgáltatás

Felmérés

Szakembereink több éves tapasztalatai alapján végzett szakszerű helyszíni felmérés, amelyre előre egyeztetett időpontban kerül sor.

Árajánlat készítés

Felmérés után, a te igényeid alapján programmal szerkesztett személyre szabott árajánlat. Személyes találkozó keretében szakmai egyeztetés az ajánlatról.

Beépítés

A megrendelt termékek beérkezése után, szakszerű kivitelezés, illetve pontos, precíz és minőségi munka.

Igény esetén teljes körű helyreállítás

Szakembereink igény esetén vállalják hogy beépítés után teljeskörűen helyre állítják a helyszínt, hogy a későbbiekben már ne kelljen más szakembert hívni.