Homlokzati állvány

A nálunk bérelhető professzionális, Plettac PD 70 típusú keretes állványrendszer kombinálható a Sigma 70P és a Pionart PUM típusú állványokkal is.

Sokoldalú
Rendkívül sokoldalú, ideális például homlokzati festéshez, hőszigeteléshez, illetve ács vagy tetőfedő munkákhoz is. Használható családi házakhoz, de többemeletes társas- vagy panelházakhoz, és egyéb épületekhez is kiváló választás.

Biztonságos
Könnyen és gyorsan összeszerelhető szilárd acélszerkezettel rendelkezik, ezért maximális stabilitást biztosít. Kiemelkedő előnye, hogy járófelülete is acélból készült, így sokkal biztonságosabban és kényelmesebben végezhető rajta a munka, mint egy fa felületen, hiszen nem válik csúszóssá nedvesség hatására sem.

Rugalmas
A keretelemek 4 magassági méretben (0,5m, 1m, 1,5m, 2m) állnak rendelkezésre, így könnyen igazíthatók a változó terepviszonyokhoz és lépcsőn történő állványozáshoz is.

Bérléshez szükséges: magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcím kártya; egyéni vállalkozók és cégek esetén adószám, székhely, kapcsolattartó neve és elérhetőségi adatai (telefon, e-mail). Kaució a bérelt mennyiség függvényében.